Lärarna på Allmän kurs

På bilden från vänster:

Frida Lindstedt elevassistent. Bor i Mullsjö, tycker om att laga mat, lyssna på hög musik, dansa, läsa, plocka svamp och är ett stort MAIS- fan.

Mats Eriksson undervisar i IT, engelska och historia. Tar gärna en gitarr, bok eller dator i handen på fritiden. Nätverksansvarig.

Hans Hägglund undervisar i svenska, samhällskunskap, psykologi och livsåskådning. Gillar friluftsliv, hundar och att läsa.

Ida Emanuelsson undervisar i matematik, naturkunskap och engelska. Tycker mycket om friluftsliv, hundar och att umgås med vänner och familj.

Cecilia Lundberg är lärarassistent i PA-klasserna (Personlig assistentklasserna), supportar både lärare och deltagare samt undervisar även vid behov. Gillar olika former av skapande, att föreviga växter, friska luften samt vänner och familj. 

Katarina Sjöholm undervisar i engelska och svenska som andraspråk. Om hon inte släktforskar vid datorn återfinns hon i naturen med skidor eller vandringskängor på fötterna.

Eva Lorin undervisar i svenska, svenska som andraspråk samt religion. På fritiden ägnar hon sig gärna åt film, litteratur och DIY.

Famia Karkanni är IT-tekniker på skolan och undervisar i grundläggande datakunskap. Tar gärna nya utmaningar och gillar att vara ute i naturen. På fritiden ägnar hon sig mest åt sina barn och matlagning.

 

Ej med på bild:

Therese Stewart undervisar i svenska som andraspråk och engelska på Kungsporten i Huskvarna. På fritiden tycker hon om att vara i skogen och umgås med sina barn – gärna samtidigt.

Åsa Holmqvist SYV-ansvarig. Sysslar med dressyrhästar och bokläsning – dock inte samtidigt!

Diana Samuelsson är teckenspråks- och dövblindtolk men undervisar mesta tiden i teckenspråk och dövblindkunskap. Hon är ansvarig för skolans kurser för personer med dövblindhet och fortbildningar i ämnet dövblindtolkning. På fritiden umgås hon helst med sin familj och sina hundar, helst i kombination och gärna ute i naturen.